marți, 9 februarie 2016

Eleganta urbana, farmec si senzualitate in noua coectie NICHI CRISTINA NICHITA Citeste mai mult: Eleganta urbana, farmec si senzualitate in noua coectie NICHI CRISTINA NICHITA

Croieli si tesaturi etno inspirate din imensul tezaur folcloric, note pozitive si reconfortante ce amintesc de Riviera Franceza, aroma trandafirilor japonezi transpusa pictural pe tesaturi fluide si vaporoase sau clasicul tandem alb negru potentat la maxim de aplicatiile de dantela, toate aceste linii, culori si forme amintesc de destinatii exotice sau urbane si alcatuiesc garderoba oricarei femei moderne pentru care eleganta si rafinamentul sunt un stil de viata.

Eleganta urbana, farmec si senzualitate in noua coectie  NICHI CRISTINA NICHITA
Cromantic colectia   primavara vara 2016 este invaluita in nuante delicate de roz pudrat gri perlat, alb ivory  si tonuri vibrante de albastru marin, verde smarald si rosu pasional.  
Alb negru o combinatie ce nu lipseste din garderoba  femeilor chic, revine  si in acest sezon, sub forma de imprimeuri florale sau  grafice. Clasicul tandem poate deveni o tinuta glam daca este valorificat la maxim prin aplicatii de dantela si accentele de rosu . Elganta in alb negru ramane in actualitate fie ca este vorba de o tinuta de zi cat si de seara.
O combinatie unica, vesela si tonica este realizata de dungile marinar, alb belumarin, in voga in acest sezon, si accentele de rosu. Creeaza un efect optic uimitor ce va atrage priviri admirative si te va ajuta sa iti conturezi silueta.
Realizate din materiale delicate si  prețioase, tinutele in tonuri calde ale colectie, precum roz pudrat si gri perlat, ies in evidența prin croiala si detaliile elaborate, iar accentual pus pe aplicatiile realizate manual te transpun intr-o lume romantica.
Colectia este completata de imprimeurile mult indragite de foarte multe femei, dungile , florile, imprimeurile etno usor grafice, atrag privirile  si iti asigura o tinuta fresh si  moderna. Frumusetea florilor transpusa pictural pe tesaturi fluide si vaporoase ce te duc cu gandul la parfumul lor delicat, subtil, demn de o regina.
Pentru un look relaxat de primavara George Hojbota creative director NICHI CRISTINA NICHITA aduce in noua colectie o reinterpretare a feminitatii prin croieli simple, paleta cromatica sofisticata, matasuri fine, transparente si seducatoare, si linii pentru siluete rafinate cu accente romantice.
Colectia este pusa in vanzare in magazinele NICHI CRISTINA NICHITA din Iasi, Iulius Mall – parter, Bucuresti- Cocor,  Suceava – Iulius Mall, Constanta - Bulevardul Stefan cel Mare nr.55 si pe www.shop.nichi.ro
Despre Nichi Cristina Nichita
Cu o prezenta de peste 24 de ani pe piata nationala si internationala, NICHI CRISTINA NICHITA este un brand 100% romanesc, recunoscut si apreciat pentru eleganta clasica – reinterpretata an de an, pentru calitatea, noutatea si diversitatea colectiilor sale.


Citeste mai mult: Eleganta urbana, farmec si senzualitate in noua coectie NICHI CRISTINA NICHITA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu